fbpx

Ammattipainijat

SLAM! Wrestling Finlandin tarjoamat ammattipainijat edustavat parhaimmistoa niin Suomesta kuin lähialueilta kuten Ruotsista ja Venäjältä, sekä asiakkaiden toiveesta muualta Euroopasta ja mistä vaan maailmalta.  Alta löydät esimerkkejä niistä ammattipainijoista jota voimme tarjota.

SLAM Wrestling Finland ammattipainijat StarBuck
StarBuck on Suomen wrestling-pioneeri ja 25-vuoden lajiveteraani. Mies on ollut mestarina monissa maissa kolmen Euroopan mestaruuden lisäksi. Hänen tunnettu lopetusliike on piledriver-juntta, jolla StarBuck on voittanut lukuisia otteluita 22:ssa eri maassa uransa aikana.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Vladimir Kulakov
"Venäjän Ahma" on juuri sitä, mitä nimimerkki antaa ymmärtää: raivokas ja salaman nopea. Lihasrakenteeltaan kuin ylilihaksikas pitbull-koira, Kulakov on yksi puolikas Venäjän joukkuemestareista wrestlingissä ja entinen Hardcore-mestari.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Shanna
Portugalilainen Shanna on täydellinen atleetti – yhtä kaunis kuin suosittukin. Shanna ottelee ympäri Eurooppaa ja hänellä on 15 vuoden painikokemus. Shannan karisma on lämmintä ja käsin kosketeltavaa. Yli 15-vuoden kokemuksella varustettuna, Shanna on ehdoton suosikki!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Kasey
Venäjän Kasey on kokenut karateka, joka integroi häijyjä potkuja aggressiiviseen ottelutyyliinsä. Kasey on ollut naisten mestari niin Venäjällä kun Singaporessakin. Tunnettu kutsumanimellään The Queen of Scream, Kasey ottelut ovat kovaäänisiä myös!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Tiny Iron
Tiny Iron on hurja ilmestys, järkälemäinen parimetrinen körmy, joka painaa lähemmäs 150kg! Tämän herran vesimelonin kokoisissa hauiksissa on ihmettelemistä! Tiny Ironin ainutlaatuinen karismalla ja ulkonäkö aiheuttaa kuhinaa, missä hän sitten esiintyykin.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Natalia Markova
Russian Crush kutsumanimellä tunnettu Natalia Markova on Venäjän naiswrestlingin kuumin vientituote. Natalia on otellut ympäri maailmaa niin Euroopassa ja Aasiassa kuin Yhdysvalloissakin. Natalian astuessa kehään arvostat niin kauneutta kuin kykyjäkin!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Meiko Satomura
Meiko Satormua on yksi Japanin tunnetuimpia ja kunnioitetuimpia naispainijoita maailmalla. Hän on otellut vuodesta 1995 ja hänet tunnetaan kovista potkuistaan ja kovaotteisesta ottelutyylistään. Meiko tuo todellista arvokkuutta tapahtumaan kun tapahtumaan!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Betty Rose
Ruotsin kutsumanimellä ‟The Pin-Up Punisher” tunnettu Betty Rose tuo wrestling-kehään 50-lukulaista burleskihenkeä. Hänen atleettinen ottelutyylinsä saa vastustajat polvilleen tai selälleen ja karismallaan hän voittaa fanit puolellensa!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Demolition Davies
191-senttinen ja 190-kiloinen Demolition Davies on Saksan isojen miesten ykkönen! Tämä naamiopäinen goljatti voisi olla suoraan Mad Max -elokuvista! Davies murskaa vastustajansa raa’alla massallaan ja heittelee pienempiään pitkin kehää kuin räsynukkeja.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Yoshihiro Tajiri
Tajiria pidetään yhtenä Japanin kaikkien aikojen tunnetuimpana ammattipainijana. Mies on entinen WWE Cruiserweight, US ja Tag Team -joukkuemestari. Tämä 25-vuotinen kehäveteraani omaa potkunyrkkeily taustan ja tunnetaan todella epätavanomaisesta ottelutyylistään.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Heimo Ukonselkä
Heimo on pelätty 11-vuotinen kehäkettu, entinen Suomen ja Saksan mestari ja yksi pahasisuisimmista ottelijoista koko planeetalla. Vuonna 2013 Heimo esiintyi maailman suurimmassa wrestling-liitossa WWE Smackdown televisio-ohjelmassakin!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Stark Adder
Stark Adder on entinen Suomen mestari ja itämaisten taistelulajien ystävä. Tämä lajiveteraani on ollut mukana pelissä vuodesta 2004 ja mies tunnetaan yhtenä Suomen teknisimmistä painijoista. Kunnia on Adderille kaikki kaikessa.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Anton Deryabin
Anton Deryabin on Venäjän isoin painija, jonka murskaava 140kg kehonmassa toimii kuin maantiejyrä. Deryabin on nopealiikkeinen vaikka on kookas, ja hän ei tunne sääliä eikä armoa. Tämän miehen vastustajilla on pitkä ilta edessään kun astuvat Antonia vastaan kehään.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Ken Malmsteen
Ken Malmsteen on kunnon playboy ja megalomaaninen peluri joka uskoo, että jokainen nainen on kuin sulaa vahaa hänen edessään. Likaisien temppujensa ansiosta Malmsteen monesti saa yliotteen matseissaan. Muistakaa nimi Malmsteen. Ken Malmsteen.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Aya Frick
Aya Frick on se paha tyttö josta äiti varoitti. Tämä nainen tuo kehään raakaa lihallisuutta ja voimakeinoja, mutta täysin omilla ehdoillaan. Ayan ottelukeinot ovat usein kyseenalaisia ja hän on valmis tekemään mitä tahansa (todellakin AIVAN MITÄ TAHANSA) voittaakseen.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Ivan Markov
Ivan Markov in menestynein venäläinen vientituote wrestling-maailmassa. Markov on kuin Jason Perjantai 13. päivä-elokuvasta ja hän ei suostu pysymään matossa... sillä kun hän nousee jälleen, on pahin painajaisesi käsillä!
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Helena Sixt
Yksi Pohjois-Euroopan naispainin tämän hetken kuumimpia nimiä on Helena Sixt, Ruotsin kaikkien aikojen merkittävin naispuolinen wrestling-ottelija. Ruotsin wrestlingin Första Dam on yhtä sinnikäs kehässä kun suopea sen ulkopuolella.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Fabio Ferrari
Kuuluisasta sukulinjastaan tunnettu Fabio on neuvokas ja viekas italialaispainija. Hän on aito huippu-urheilija, ja hän osaa kaiken mitä kehässä vaaditaan. Ferrari loistaa kaikessa mihin hän syventyy ja laskelmoivuutensa vuoksi hän poistuu kehästä useimmiten voittajana.
SLAM Wrestling Finland ammattipainijat Blake Steamer
Unkarin värikäs merirosvo Captain Blake Steamer muistuttaa vahvasti Davey Jonesia Pirates of the Caribbean -elokuvista, ja tämä tekee hänestä automaattisen lasten suosikin! Steamerin karisma on erinomaista ja hänen ottelutyyli ei jätä ketään kylmäksi.
Turger on painipiirien pioneeri Unkarissa. ”The Renegade” kuuluu Budapest Bastards tag teamiin aisaparinsa Nitron kanssa, jonka kanssa he pitävät hallussaan maan tag team -mestaruutta. Turger on iso ja ilkeä mies, jonka hallitseva ominaisuus on hänen aggressiivisuutensa.
Mikk "The Nomad" Vainula saapuu Rakveren reunamilta, Viron villimiesten kotikonnuilta. Tämä taistelujen karkaisema 188-senttinen ja 110-kiloinen armeijan erikoisjoukkojen veteraani lyö lujaa, taistelee sisu sydämessään eikä peräänny millään hinnalla!
Nuori Polar Pekko on suomalaisessa showpainissa vielä melkeinpä keltanokka, mutta poikkeuksellisen lahjakas sellainen. Hän painii ketterästi kuin huippu-urheilija ja lyö tyrmistyttävän kovaa. Pekon ylimmältä kehäköydeltä tekemä lopetusliike, Shooting Star Press, on nähtävä!
Kert Kukk on ehdottomasti Viron räväsuisin ja ketterin painia. Kukk on paininut vasta vuodesta 2017 saakka ja on vasta saavuttamassa täyden potentiaalinsa, mutta tämän nuorukaisen määrätietoisuudella on vain ajan kysymys, milloin hän tekee lopullisen läpilyöntinsä!
Viktor Tykki on varmasti loistava esimerkki, lauseelle "Älä anna ulkonäön pettää" sillä hän pystyy painimaan isompien hirviöiden voimalla, sekä pienempien vauhdikkaitten painijoiden nopeudella. Hän on noussut lyhyessä ajassa, suomalaisen painin kärkeen.
James Masonin voi hyvällä syyllä pitää Britannian showpainipiirien James Bond 007:na. Miehellä on urallaan enemmän kamppailuja kuin kenelläkään muulla aktiivisella brittipainijalla – hän on otellut kaikkia vastaan. James on ässä kehässä... puhdasta kultaa!
Hollantililainen iso mies Jurn Simmons on varsinainen voimapesä joka on myös niittänyt arvostettua saksalaista wXw-kultaa maailmanmestaruuden muodossa. Jurn ottelee ympäri Eurooppaa ja on kova nimi sekä Englannissa että Keski-Euroopassa.
”The Luchadore of Lapland”, vuodesta 2015 paininut Jami Aalto on suhteellisen tuore nimi suomalaisen showpainin kartalla. Akrobaattisen vauhdikkaaseen tyyliin painiva Jami on erittäin urheilullinen ja poikkeuslahjakkuus varsinkin hyppyliikkeissä.

Erotuomari

Teemu on saanut tuomarikoulutuksensa vuonna 2013 Atlantassa, Yhdysvalloissa entisen WWE-tähti Curtis ‟Big Cat” Hughesin painikoulussa. Teemusta on nopeasti tullut Pohjoismaiden kansainvälisesti kokenein erotuomari, ja hän on toiminut kehäauktoriteettina Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Britanniassa.
Yhdysvaltailainen "M-Dogg" Matt Cross on maailmanmatkaaja jota kunnioitetaan uskomattomana atleettina jolla on kilpavoimistelutausta. Cross on yksi parhaimmista Cruiserweight-tyylisistä painijoista maailmassa ja ehdoton yleisösuosikki.
Englantilainen Sadie Gibbs omaa erinomaisen atleettisen taustan. Hän on entinen kilpavoimistelija ja fitness kilpailija kotimaassaan. Sadie integroi voimakkaasti akrobatiaa ja voltteja omaan ilmiömäiseen, räjähtävään painityyliinsä. Sadie painii myös AEWssä USAssa.
Kutsumanimellä tunnettu "French Stallion" Tom La Ruffa on yli 15-vuoden veteraani. Tom tunnetaan tulisuudestaan ja taitavasta ottelutyylistään. Tom on otellut myös taannoin WWE NXTssä sekä Impact Wrestlingissä Yhdysvalloissa.

Erotuomari

Dylan veti kotikaupungissaan Kanadan Torontossa omaa Extreme Wrestling Alliance -ammattipainiliittoa ennen Suomeen muuttoaan joitain vuosia sitten. Suomeen tultuaan Dylan hakeutui wrestling-tuomariksi ja on tähän mennessä tuomaroinut otteluita pari vuotta kansainvälisen tason ottein.
Puerto Ricon oma Ivelisse Velez edustaa Pohjois-Amerikan naisparhaimmistoa lajissa. Hänen kutsumanimi on La Sicaria, ja syystäkin. Ivelisse osaa olla räävitön ja ilkeän ovela otteluissaan. Hän painii myös jättimäisessä AEW promootiossa USAssa tätä nykyä.
18-vuotias Scotty Davis on ilmiömäinen talentti Irlannista. Mies on ainoa ikäluokassaan koko Euroopassa joka on täysiaikainen ammattipainija. Hän aloitti 6-vuotiaana amatööripainiuran, voittaen mitalleita kotimaassaan sekä Englannissa kunnes ryhtyi ammattilaiseksi 13-vuotiaana!
Lisäämme koko ajan painijoita ja talentteja kansainväliseen rosteriimme. Edustamme lajin parhaimmistoa joka maasta, ja täten oikean tilaisuuden tullen, esitämme jänniä, uusia kasvoja yleisölle asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Erotuomari

Aki on Suomen armeijan yliluutnantti. Hän on toiminut wrestling-tuomarina muutaman vuoden. Akin auktoriteettia kuunnellaan, hän on kehäpoliisi joka katsoo, että matsit noudattavat asetettuja sääntöjä ja aikarajoja.
FinlandEnglish