PAINIJAT

SLAM! Wrestling Finland tarjoaa lajin parhaimmistoa niin Suomesta kuin lähialueilta kuten Ruotsista ja Venäjältä.  Alta löydät esimerkkejä niistä painijoista jota voimme tarjota.

"THE REBEL" STARBUCK (FI/CA)

StarBuck on Suomen wrestling-pioneeri ja 25-vuoden lajiveteraani.  Mies on ollut mestarina monissa maissa kolmen Euroopan mestaruuden lisäksi.  Hänen tunnettu lopetusliike on piledriver-juntta, jolla StarBuck on voittanut lukuisia otteluita 21:ssa eri maassa uransa aikana.

"WILDMAN" HEIMO UKONSELKÄ (FI)

Heimo on pelätty 11-vuotinen kehäkettu, entinen Suomen ja Saksan mestari ja yksi pahasisuisimmista ottelijoista koko planeetalla.  Vuonna 2013 Heimo esiintyi maailman suurimmassa wrestling-liitossa WWE Smackdown televisio-ohjelmassakin!

"METAL WARRIOR" STARK ADDER (FI)


Stark Adder on entinen Suomen mestari ja itämaisten taistelulajien ystävä.  Tämä lajiveteraani on ollut mukana pelissä vuodesta 2004 ja mies tunnetaan yhtenä Suomen teknisimmistä painijoista.  Kunnia on Adderille kaikki kaikessa.

"THE JAPANESE BUZZSAW" YOSHIHIRO TAJIRI (JP)


Tajiria pidetään yhtenä Japanin kaikkien aikojen tunnetuimpana ammattipainijana. Mies on entinen WWE Cruiserweight, US ja Tag Team -joukkuemestari. Tämä 25-vuotinen kehäveteraani omaa potkunyrkkeily taustan ja tunnetaan salamannopeista potkuistaan sekä todella epätavanomaisesta ottelutyylistään.

"THE STOCKHOLM PLAYBOY" KEN MALMSTEEN (SE)

Ken Malmsteen on kunnon playboy ja megalomaaninen peluri joka uskoo, että jokainen nainen on kuin sulaa vahaa hänen edessään.  Likaisien temppujensa ansiosta Malmsteen monesti saa yliotteen matseissaan.  Muistakaa nimi Malmsteen.  Ken Malmsteen.

TOR "BUTCHER" ATTERHAGEN (SE)

Massiivinen Atterhagen on Ruotsin pelätyin painija vuosiin.  Mies on kuin lihaskaappi ja on löytänyt itsensä WWE:nkin kiikarista alettuaan wrestlingissä vuonna 2015.  Atterhagen voitti pronssia 2014 Ruotsin amatöörien lukkopainimaaottelussa ja nyt ammattilaisena hän on nimensä vertainen: Teurastaja!

TIMMY FORCE (SE)

Nuori Timmy Force on nopeampi kuin hikka kehässä.  Nuorukainen on charmantti ja karismaattinen, puhdas sielu.  Timmyllä on pippurimainen ja sähäkkä, lentävä ottelutyyli joka tasavarmasti vetoaa toiminnan ja akrobatian ystäviin.  Timmy on todellinen, sympaattinen yleisösuosikki pienehkö kokonsa ansiosta ja täten myös löytää itsensä altavastaajan roolista.

"LOCOMOTIVE" IVAN MARKOV (RU)

- Ivan Markov in menestynein venäläinen vientituote wrestling-maailmassa.  Mies on tätä nykyä mestari Singaporessa ja hänen hardcore-ottelut ovat legendaarisia ammattipainin maailmassa.  Markov on kuin Jason Perjantai 13. päivä-elokuvasta ja hän ei suostu pysymään matossa... sillä kun hän nousee jälleen, on pahin painajaisesi käsillä!

"THE SWEDISH REDNECK" J.O. HANSEN (SE)

Ruotsin J.O. Hansen ei häpeä olla punaniska joka veisaa viis yleisestä mielipiteestä.  Mies on oman tiensä kulkija ja hänen rujo ottelutyyli sopii hyvin hänen junttimaiseen karismaan.  J.O. Hansen ei ole täällä tehdäkseen ystäviä... hän on tullut tappelemaan!

TINY IRON (UK)

Tiny Iron on hurja ilmestys, järkälemäinen parimetrinen körmy, joka painaa lähemmäs 150kg! Tämän herran vesimelonin kokoisissa hauiksissa on ihmettelemistä! Tiny Ironin ainutlaatuinen karismalla ja ulkonäkö aiheuttaa kuhinaa, missä hän sitten esiintyykin. Ennen painiuraansa Tiny on toiminut muun muassa The Black-Eyed Peasin, Beyoncén ja 50 Centin henkivartijana.

"THE RUSSIAN WOLVERINE" VLADIMIR KULAKOV (RU)

"Venäjän Ahma" on juuri sitä, mitä nimimerkki antaa ymmärtää: raivokas ja salaman nopea.  Lihasrakenteeltaan kuin ylilihaksikas pitbull-koira, Kulakov on yksi puolikas Venäjän joukkuemestareista wrestlingissä ja entinen Hardcore-mestari.  Silmänräpäyksessä peli voi katketa kun Kulakov on vastassa!

DEMOLITION DAVIES (DE)

191-senttinen ja 190-kiloinen Demolition Davies on Saksan isojen miesten ykkönen! Tämä naamiopäinen goljatti voisi olla suoraan Mad Max -elokuvista! Davies murskaa vastustajansa raa’alla massallaan ja heittelee pienempiään pitkin kehää kuin räsynukkeja. Kun Davies tulee kylille, kukaan ei ole turvassa!

NATALIA MARKOVA (RU)

Kutsumanimellä Woman of Mass Destruction tunnettu Natalia Markova on Venäjän naiswrestlingin kuumin vientituote. Natalia on otellut ympäri maailmaa niin Euroopassa ja Aasiassa kuin Yhdysvalloissakin, jossa hän paraikaa on luomassa nimeä ja uraa naistenliitto SHINE:ssa. Natalian astuessa kehään arvostat niin kauneutta kuin kykyjäkin!

HELENA SIXT (SE)

Yksi Pohjois-Euroopan naispainin tämän hetken kuumimpia nimiä on Helena Sixt, Ruotsin kaikkien aikojen merkittävin naispuolinen wrestling-ottelija. Helenan skandinaavisessa ‟strong style”-painissa yhdistyy kamppailualan kokemus ja periksi antamaton sisu. Ruotsin wrestlingin Första Dam on yhtä sinnikäs kehässä kun suopea sen ulkopuolella.

”THE QUEEN OF SCREAM” KASEY (RU)

Venäjän naispainin raivon ruumiillistuma, ‟The Queen of Scream”, Kasey tulee potkunyrkkeilytaustasta. Hänet tunnetaan kovista potkuistaan ja iskuistaan sekä raivoisista huudoista. Kasey on Venäjän Pro Wrestlingin naisten mestari ja hänellä on Singaporessa Queen of Asia -mestaruus. Siinä missä muilla naisottelijoilla on intoa, Kaseyn vie voittoihin silkka pahatahtoisuus ja ilkeys.

JAMES MASON (UK)

James Masonin voi hyvällä syyllä pitää Britannian showpainipiirien James Bond 007:na. Miehellä on urallaan enemmän kamppailuja kuin kenelläkään muulla aktiivisella brittipainijalla – hän on otellut kaikkia vastaan. James on kehässä sulava, pehmeäliikkeinen ja teknisesti virheetön. Mason on aito herrasmies ja huipputason kehäkenraali – puhdasta kultaa.

FABIO FERRARI (IT)

Kuuluisasta sukulinjastaan tunnettu Fabio on neuvokas ja viekas italialaispainija. Hän on aito huippu-urheilija, ja hän osaa kaiken mitä kehässä vaaditaan. Ferrari loistaa kaikessa mihin hän syventyy ja laskelmoivuutensa vuoksi hän poistuu kehästä useimmiten voittajana. Pistäkää nimi mieleenne: Ferrari. Fabio Ferrari.

DAVID TURGER (HU)

Turger on painipiirien pioneeri Unkarissa, jossa laji on menestynyt ja nauttii laajaa kansansuosiota. ”The Renegade” kuuluu Budapest Bastards tag teamiin aisaparinsa Nitron kanssa, jonka kanssa he pitävät hallussaan maan tag team -mestaruutta. Turger on iso (190 cm/105 kg) ja ilkeä mies, jonka hallitseva ominaisuus on hänen aggressiivisuutensa.

MIKK VAINULA (EE)

Mikk "The Nomad" Vainula saapuu Rakveren reunamilta, Viron villimiesten kotikonnuilta. Tämä taistelujen karkaisema 188-senttinen ja 110-kiloinen armeijan erikoisjoukkojen veteraani lyö lujaa, taistelee sisu sydämessään eikä peräänny minkäänlaisten haasteiden edessä. Mikk ottelee usein osana Estonia Boyz tag teamia maanmiehensä Kert Kukkin kanssa.

KERT KUKK (EE)

Kert Kukk on ehdottomasti Viron räväsuisin ja ketterin painia. Kukk on paininut vasta vuodesta 2017 saakka ja on vasta saavuttamassa jalansijaansa lajin huippujen joukossa, mutta tämän nuorukaisen määrätietoisuudella on vain ajan kysymys, milloin hän tekee lopullisen läpilyöntinsä! Kert painii usein maanmiehensä Mikk Vainulan kanssa Estonia Boyz -tag teamissa.

JAMI AALTO (FI)

”The Luchadore of Lapland”, vuodesta 2015 paininut Jami Aalto on suhteellisen tuore nimi suomalaisen showpainin kartalla. Akrobaattisen vauhdikkaaseen tyyliin painiva Jami on erittäin urheilullinen ja poikkeuslahjakkuus varsinkin hyppyliikkeissä. Vaikka Jami on rento kaveri, älä anna hänen olemuksensa hämätä, hän on kehässä erittäin arvaamaton. Tämä kaveri pistää tuulemaan!

VIKTOR TYKKI (FI)

Viktor Tykki on varmasti loistava esimerkki, lauseelle "Älä anna ulkonäön pettää" sillä hän pystyy painimaan isompien hirviöiden voimalla, sekä pienempien vauhdikkaitten painijoiden nopeudella. Hän on noussut lyhyessä ajassa, suomalaisen painin kärkeen ja aikoo nousta vielä korkeammalle.

POLAR PEKKO (FI)

Nuori Polar Pekko on suomalaisessa showpainissa vielä melkeinpä keltanokka, mutta poikkeuksellisen lahjakas sellainen. Hän painii ketterästi kuin huippu-urheilija ja lyö tyrmistyttävän kovaa. Pekon ylimmältä kehäköydeltä tekemä lopetusliike, Shooting Star Press, on nähtävä että sen uskoo todeksi. Polar Pekko on täynnä tulta ja tappuraa – hän räiskyy kuin revontulet!

SHANNA (PT)

Portugalilainen Shanna on täydellinen atleetti – yhtä kaunis kuin suosittukin. Shanna ottelee ympäri Eurooppaa ja hänellä on 15 vuoden painikokemus. Hän on kamppaillut kehissä kaikkialla maailmassa ja on ollut myös maailman kovimman naispainimaan, Japanin, mestari! Shannan karisma on lämmintä ja käsin kosketeltavaa; hänen hymynsä ja ystävällinen olemuksensa vetää faneja puoleensa kaikkialla missä hän otteleekin!

BETTY ROSE (SE)

Ruotsin naispainin uusin kasvo on kutsumanimellä ‟The Pin-Up Punisher” tunnettu Betty Rose. Betty tuo wrestling-kehään 50-lukulaista burleskihenkeä. Hänen atleettinen ottelutyylinsä saa vastustajat polvilleen tai selälleen! Hänen näyttävän hyökkäävä tyylinsä ja puhdas voimansa tekee katsojiin varman vaikutuksen ja karisma voittaa fanit Bettyn puolelle!

AYA FRICK (SE)

Aya Frick on se paha tyttö josta äiti varoitti. Tämä nainen tuo kehään raakaa lihallisuutta ja voimakeinoja, mutta täysin omilla ehdoillaan. Ayan ottelukeinot ovat usein kyseenalaisia ja hän on valmis tekemään mitä tahansa (todellakin AIVAN MITÄ TAHANSA) voittaakseen. Hän saattaa olla ulkoa kaunis, mutta tämä sadistinen ruotsalainen naispaholainen näännyttää uhrinsa. Ayan vastustajien on turha odottaa onnellisia loppuja…

Tuomarit

Aki Mäki (FI)

Aki on Suomen armeijan yliluutnantti. Hän on toiminut wrestling-tuomarina parisen vuotta. Akin auktoriteettia kuunnellaan, hän on kehäpoliisi joka katsoo, että matsit noudattavat asetettuja sääntöjä ja aikarajoja.

Dylan Broda (CA)

Dylan veti kotikaupungissaan Kanadan Torontossa omaa Extreme Wrestling Alliance -ammattipainiliittoa ennen Suomeen muuttoaan joitain vuosia sitten. Suomeen tultuaan Dylan hakeutui wrestling-tuomariksi ja on tähän mennessä tuomaroinut otteluita pari vuotta kansainvälisen tason ottein.

Teemu Kytösaari (FI)

Teemu on saanut tuomarikoulutuksensa vuonna 2013 Atlantassa, Yhdysvalloissa entisen WWE-tähti Curtis ‟Big Cat” Hughesin painikoulussa. Teemusta on nopeasti tullut Pohjoismaiden kansainvälisesti kokenein erotuomari, ja hän on toiminut kehäauktoriteettina Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Britanniassa.

Tiny Iron
Viktor Tykki
Events
Slamsports
FinlandEnglish