SLAM! Wrestling Finland on pohjoismaisen toimintaviihteen uranuurtajan, Michael Majalahden, lanseeraama ohjelmatoimisto ja show-palvelu, joka tarjoaa maailmanluokan kansainvälistä ammattipainia (showpainia). Ammattipainissa maailmanlaajuisesti tunnettu Michael ”The Rebel” StarBuck” Majalahti on lajin kolminkertainen Euroopan mestari ja Pohjoismaiden menestynein ammattipainija.  Michael on myös suomalaisen wrestlingin pioneeri aina vuodesta 2003 saakka, jolloin hän alkoi kouluttaa suomalaisia kykyjä.

Majalahti aloitti SLAM! Wrestling Finlandin kesällä 2018 tarkoituksenaan tarjota Suomen ja Baltian alueella uutta ja jännittävää toiminnan täyteistä urheiluviihdettä kaikenlaisiin tapahtumiin. Tarjolla on nimekkäitä kansainvälisiä mies- ja naispainijoita, jotka kukin edustavat oman maansa parhaimmistoa.

Tapahtumat ovat perheystävällisiä ja dynaamisen interaktiivisia. Yleisöllä on lupa pitää hauskaa täysillä ja järjestävälle asiakkaalle tarjotaan kunkin tapahtuman teemaan sopivia ottelijoita ja matseja.

Jos muistat lämmöllä 80-luvun ammattipainia SKY-kanavilla, 90-luvun wrestling-lähetykset Eurosportilla tai 2000-luvun Smackdown-ohjelmistoa Sub TV:llä, SLAM! Wrestling Finland on juuri SINUA varten!

Olipa tapahtumasi sitten festivaalit, pikkujoulut, henkilöstöpäivät, klubi-tapahtuma tai messut, SLAM! Wrestling Finland tarjoaa sopivaa sisältöä – unohtumattomia hetkiä, jännitystä ja urheiluspektaakkeleita vailla vertaa.

Ota yhteyttä tänään ja pyydä tarjousta: shows (at) slamsports.eu

Amerikkalaiset ammattipainitapahtumat toiveidesi mukaan!

FinlandEnglish