fbpx

Maailmanluokan ammattipainia koko kansalle!

SLAM! Wrestling Finland on pohjoismaisen toimintaviihteen uranuurtajan, Michael Majalahden, lanseeraama ohjelmatoimisto ja toimintaviihteeseen perustuva show-palvelu, joka tarjoaa maailmanluokan kansainvälistä ammattipainia (Suomeksi useasti kutsuttu showpainiksi). Lajissa maailmanlaajuisesti tunnettu Michael ”The Rebel” StarBuck” Majalahti on lajin kolminkertainen Euroopan mestari ja Pohjoismaiden menestynein ammattipainija kautta aikojen.  Michael on myös suomalaisen wrestlingin pioneeri aina vuodesta 2003 saakka, jolloin hän alkoi kouluttaa suomalaisia kykyjä. Michael on uransa aikana kouluttanut ammattipainijoita seitsemässä eri maassa ja häntä pidetään suuressa arvossa lajin piireissä maailmanlaajuisesti.

Majalahti aloitti SLAM! Wrestling Finlandin kesällä 2018 tarkoituksenaan tarjota Suomen ja Baltian alueella uutta ja jännittävää toiminnan täyteistä urheiluviihdettä kaikenlaisiin tapahtumiin. Tarjolla on nimekkäitä kansainvälisiä mies- ja naispainijoita, jotka kukin edustavat oman maansa parhaimmistoa.

Tapahtumat ovat perheystävällisiä – mikäli asiakas ei toisin toivo – ja dynaamisen interaktiivisia. Yleisöllä on lupa pitää hauskaa täysillä ja järjestävälle asiakkaalle tarjotaan kunkin tapahtuman teemaan sopivia ottelijoita ja matseja. Ketään ei jätetä kylmäksi, se on meidän lupaus!

Jos muistat lämmöllä 80-luvun ammattipainia SKY-kanavilla, 90-luvun wrestling-lähetykset Eurosportilla tai 2000-luvun Smackdown-ohjelmistoa Sub TV:llä, SLAM!in tarjonta on juuri SINUA varten! Ei tarvitse elää muistoissa, kun voitte elää todeksi ammattipainin tässä ja nyt!

Olipa tapahtumasi sitten festivaali, pikkujoulu, henkilöstöpäivä, klubi-tapahtuma tai messut, SLAM! Wrestling Finland tarjoaa sopivaa sisältöä – unohtumattomia hetkiä, jännitystä ja urheiluspektaakkeleita vailla vertaa. Olemme Pohjoismaiden ainoa mittatilauspavelu ammattipainin saralla, joka voi tarjota täyden, kansainvälisen kattauksen maailmanluokan otteella.

Ota yhteyttä tänään ja pyydä tarjousta: shows(at)slamsports.eu 

Ladatkaa ilmainen show’n tapahtumaopas TÄSTÄ, josta näette mistä tilattu tapahtuma koostuu! Tutustukaa ja ihastukaa!

Amerikkalaiset ammattipainitapahtumat toiveidesi mukaan!

FinlandEnglish